useR! 2014: Második nap, ebédelek és vacsorázok

Ma sem sikerül megírni a posztot éjfél előtt, pedig holnap reggel 10-kor a “rapport” csomagunkról mesélhetek a 700 fős előadóban. Már csak egy slide hiányzik a teljességhez 🙂 Sajnos Dénes előadásáról lemaradok, mert ugyanabba az idősávba kerül a szekciónk.

De visszatérve a mai napra: mintha jetlag sohasem lett volna, elaludtam mint a huzat. No azért nem nagyon, 10 körül beértem, de sajnos pont lekéstem Dirk előadását. Viszont Pafka Szilárd volt olyan kedves, hogy intézett úgy fél tucat useR! 2014 pólót a Budapest Users of R Network tagjai számára:

Ezeket majd a hazai BURN előadók között sorsoljuk ki a közeljövőben, nagyon köszönjük a felajánlást!

Ma kevesebb előadáson voltam mint tegnap, inkább a “networking” dominált, de Roman előadására nagyon kíváncsi voltam:

Roman jelenleg a “pander” csomagomon dolgozik a Google Summer of Code 2014 keretében, és most nyílt először lehetőségünk találkozni az eddigi GitHub és Skype csatornákon történő kommunikáció után. Nagyon ügyes srác.

Késő délután a poszter szekció második felvonása következett, ahol egy játékos nevezés keretében 50 darab másolatot úgy 20 perc alatt sikerült kiosztanom az érdeklődők között:

A beszélgetések később a hivatalos vacsorán folytatódtak, remek társaságban:

Mára ennyi, a képeket talán nem nagyon látszik, de sűrű nap volt. És még ingyenebédből is kijutott, de erről majd legközelebb.

About daroczig

Former assistant professor in statistics and data analysis, PhD candidate, husband, father of two, sysadmin, maintainer of 5 CRAN packages, passionate R developer and open source enthusiast with strong interest in web applications and automated reporting. I will die before I repeat the same professional task again, let's figure out how things should work, and then let the machines do the rest.

Vélemény, hozzászólás?